Så var det kväll igen

Och man ska jobba som vanligt imorgon. Har varit skönt med en ledig dag.Har städat handlat lite varit med Emmelie hos tandläkaren och sen har jag kört Johan till träningen.
Jag ,Fabian och Rebecka var en sväng hos pia och Eva var där hon frågade hur jag jobbade på fredag för hon behövde hjälp med att köra till jägers...Sen kom emmelie också dit när hon hade slutat..
Emmelie fick schemat idag och hon är inte så glad dom ska ha gymnastik imorgon och hon börjar kl 8 2 dagar och 8,40 en dag och 8,50 i 2dagar..
Igår fick jag på nosen av Lotta för att jag inte skrev här men det hade jag gjort..:(  Vi var hos Lotta och Leif en sväng igår. det var väldigt lugnt där för Emilia var hos sin pappa men han kom under tiden vi var där med henne. Jag har bara inte varit så flitig när jag har jobbat så mycket och varit trött..Nu ska jag nog surfa lite och bara slappa.. njuta av det stilla regnet man hör utanför(har fönstret öppet) 
Cýa  


Så nu är det söndag

Och jag har avslutat mina arbetspass på denna extra helgen fast det har gått otroligt fort.
Fast det beror kanske på att jag har blivit skjutsad in till jobb och tagit buss hem. Ovanligt ja jag vet fast det var rätt skönt..så någon gång kan man göra det om det behövs..
Vad har hänt seda jag skrev sist annars då..
Inte mycket..johan har bytat bromsarna på min bil där av bussåkningen..
Rebecka är nere igen..
Emmelie ska börja i skolan ordentligt i morgon
Så har ju emmelie varit barnvakt till lilla Emilia och det hade gått bra.. Och Emmelie tyckte det var kul...
Jag är ledig imorgon då ska emmelie till tandläkaren och så blir det lite handling jag behöver väl mjölk igen..
Egentligen skulle jag behöva en KO som dessa kalvarna jag har här hemma dricker så..
Ztina gumman om du ser detta så krya på dig du måste vara frisk till nästa helg....Jag klarar mig inte utan dig..
Fabian han stortrivs på sitt rum.. Han tycker det är såå kul att vara där och han har inte sovit en ända natt i vår säng sedan han fick eget rum..
Nej nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli färdig..
skönt att slippa laga mat ikväll har ju gjort det hela helgen på jobb..

min lilla mästerkock:D
C´ya

tisdag kväll

Och jag är rent slut nu... har jobbat 5 dagar i sträck och har ett 8 timmars pass som sista arbetspasset..med apt.:( blä..
Så jag vet inte om jag orkar skriva något direkt ikväll..
jo kan ju säga att johan hade klarat sig bra på jobb idag..
Emmelies moped har gått i sönder.
Fabian har varit på dagis alldeles förlänge idag tycker jag..
Mats har kört loppis grejor till hurva If och övningskört med Johan..
Jag var och handlade lite och lagat mat.. pratat med min gamla skolkamrat på msn och vi har bestämt träff här hemma nästa onsdag så då ska jag fixa en liten lunch:D
Och jag kommer att aktivt söka jobb nu...
nej nu är jag sååå trött så jag sitter nästan och somnar..
natti på er alla....

Det är nästan skandal..

Jag har jobbat 10 år i samma kommun och har utbildning, medans min son är 18 år ingen utbildning och/eller livserfarenhet har fått jobb med en ingångslön på 2000 kr mindre än vad jag har på en heltid.. ja det är jätte kul för honom men 1050 till 17000 i månaden det är ingen liten förändring..
Han var inne idag och skrev på anställningspapper. 6 mån prov och sedan fast om det fungerar bra.. Grattis johan det är ju skönt för honom.... slipper han ju skolan...
i kväll har jag varit med Eva lindh på ett meandi party och det var första gången men jag tyckte att dom var för dyra...
relativt fina kläder men det var mycket plysch...
tycker inte jag är för någon kille...inte min lilla charmknutte iallafall
Han var så trött idag så han somna i bilen på väg hem från malmö..och sover än...
hoppas att han sover hela natten men han får väl ha riktig frukost imorgon bitti innan dagis annars äter han ju alltid där när han börjar tidigt och då bara äter lite yoghurt eller något lätt på morgonen...
nä nu ska jag gå och se om där är kaffe och vara lite social ikväll också..
kramar på er.

.

mitt lilla charmtroll:D

Måndag hela veckan.. eller nä det vill jag inte.

Fast arbetstiden denna måndagen var helt ok...6,50-11,50 är väl inte att klaga på. Men sen har det varit lite trist när man har en vissperson på jobb.. Nej Ztina det är inte dig jag menar:D
Du är an asgo arbetskompis....
I eftermiddag ska jag med Johan till malmö han ska ivär och skriva anställningspapper.Jaa han kom hem igår kom till lund 22.37 med tåget och snäll som jag var var jag och hämtade honom..
och vad hade han gjort.. Jo tagit ett hål i örat.... ungdomar alltså..:) Rebecka hade gjort det på honom...
annars ja jag är bara ledig onsdag denna veckan så det är mycket jobb.. och jag tycker det är lite synd att jag jobbar på fradag för jag blev tillfrågad om att passa smultronet:) men tyvärr det kunde jag inte.. Men emmelie kunde det..
Så nu slipper hon att åka bil med mamma..Skönt jag förstår att hon inte tycker om det*S*
Våra persikor börjar bli mogna.. så snart får ni komma hit och hämta mina goda vänner om ni vill ... nej nu ska ´jag gå och fixa lite tvätt och så innan det är dax att hämta min lilla goa son.. som har varit hos farmor HELA helgen...

C you later alligator..

lite bilder från kräftskivan..




christian en snäll och rar kille som gör mig glad. Tack för mjukglassen jag fick.. Och Eva lindh som också får vara med på ett hörn.





Min älskade man... kan undra vad han sitter och gör:D
räknar på fingrarna hur gammal han är????
pia och elses och så Min och arankas nacke kom också med..



Här är mina fina persikor..


Johans tatuering blev så här.... tycker det ser ut som en kakadua..

Så här blev örhänget men fy vad stubb han har..-Gå och raka dig johan..!!


Så nu är jag tillbaka

Det har varit en del frustration och jobb och fixa och dona inför den här kräftskivan vi hade i fredags..
Jag har haft en stor dust med min store son som vägrade att komma hem från flickvännen för han tänkte hoppa av skolan.. Och ja det ska han göra men han har fixat lärlingsjobb i stället...Och det är väl ok.Bara han sköter det..
Emmelie har börjat skolan tycker väl att det är helt ok.
Jag har jobbat mycket och kommer att göra det nu också...jag är bara ledig på onsdag. blää.
Fabian har varit hos farmor denna helgen och det har nog varit tur för jag var sååå bakis i lördags..
Vi hade jätte kul i fredags jag tyckte det iallafall..sen vad andra tyckte det är en annan sak.
Nu ska vi snart äta mat.. Fläskpannkaka.. såååååååååå gott..

ha det gott så får vi se om jag kan blogga lite till senare  till..

puss puss

Ja då var det kväll igen

Jag sitter här mest på kvällar och bloggar för det är ju då jag har chans till lite lugn och att få tillgång till datorn:D. Jag har ju ingen egen dator nu som fungerar.Men det är ju sånt man får ta.VAd har jag gjort idag.. Fortsatt röjning och finputsning av Emmelie och Fabians rum. VArit iväg och handlat lite fika idag hade nästan inget sånt hemma skulle ju ha bakat i helgen men har inte haft möjlighet tilldet.. så vi får se vilken dag det blir..
Jag har iallafall lagat en av mats favoriträtter till kvällsmat. Oh så gått det var riktigt mumma alltså..vill ni veta vad det var???
Dansk fläskstek med potatis sås och rödkål, Jag älskar rödkål det är så gott.Fast där är dom som inte är så glada för det(Emmelie). ANNars har inte varit så mycket skickat lite sms framför allt till Ztina hon och jag ska iväg den 6 september och rida islandshästar ska se om man kan gå sen efter det..Det är ju några år sedan jag red sist Det är nog närmare 6 år sedan...Ja du Ztina du vet inte vad du har gett dig in på:)

Annars så har vi slängt ut lite möbler.1 skrivbord som fabian naturligtvis skulle hjälpa till att bära ut.1 bäddsoffa som vi inte har plats till som Leif vår kära vän fick komma och hjälpa till med att bära ut och då kom louise och Emilia med för att inte emilia skulle somna så tidigt.. hon är söt den lilla tösen.Emilia alltså*S* ja det är inget fel på louise i heller det är inte det jag menade..Men små bebisar är såå söta och goa.. Leif tack för hjälpen.
Nu sitter jag här och slappnar av med en kopp kaffe innan man ska gå i säng. Och funderar på vad man ska göra imorgon..Det vet jag inte än...Jo jag hoppas att det är fint väder för så jag kan hänga ut tvätt. ska även köra en runda till tippen och en sväng ut till chabo Mats sa att hon var mycket piggare idag.. skönt om det går på rätt håll... hon är ju ingen ungdom längre 23 år. Men hon får väl vara inne en vecka till och sen blir det magert bete..Så vi inte får bakslag..




Här var den goda middagen framdukad på tallriken. smaskens



Fabian lyckligt lekande med sin polisbil som han fick bytt batterier i idag.



En rätt så nyvaken Emmelie eller rättare sagt nyuppstigen hon har fortfarande pyjamas på sig*L*


Nä nu ska jag se om jag kan surfa lite annat roligt och sen i säng ... Hörs imorgon..tjingeling..

Lördag kväll

Dagarna bara springer iväg. Igår hann jag inte alls att vara här inne och blogga.
för första så jobba jag sen vart iväg och handla ville ha fixat och donat tills Fabian skulle komma hem med faster och kjell.Men när jag hade varit hemma ca 30 min så ringde telefonen det var fabian som ringde och frågde om han fick sova över hos Anton och Fillip (kusinbarn) och naturligtvis fick han det.Så nu var det ju ytterligare en kväll utan fabian.
Så det blev något glas rödvin och god mat (det hade det blivit om fabian hade varit hemma med).Skickade iväg Emmelie med moppen till löberöd och köpte kaffe och så något gott (hon kom hem med chips och coca cola) vi hyrde även en film på teliabutiken .. det blev bedtime storries med Adam sandler den hade jag och emmelie sett när den gick på bio innan.Men jag var nog trött efter min dag så jag slocknade i soffan och vaknade i morse vid 8-tiden Jag frågade Mats om han kunde göra scones det är sååå himmla gott och snäll som han är så gjorde han det..Jag älskar den mannen kan jag ju bara säga...Och sen har vi bytat rum och storstädat .. Emmelie flyttade ner till fabians lekrum och Fabian flyttade upp med sina leksaker och ut med sin säng och garderob och byrå ifrån vårt sovrum så snacka om att vi fick plats där:D så nu har vi möblerat om vårt sovrum eller ja rättare sagt vänt på sängen...
nu så sitter jag här och slappnar av lite innan det är dax för sängen...   imorgon blir det väl att fortsätta att röja och så ska jag laga en god middag..vet inte riktigt vad mer vi ska göra..Och så var jag naturligtvis och hämtade fabian i Eslöv idag.Eva följde med och passade på att handla då. sen när Eva hade varit med varorna så kom Eva och sara bort och drack en kopp kaffe. det var gott.. See you later.. alligator





Här ligger Fabian och sover i sitt nya rum med alla sina bilar saker som han är heltokig i.:D



Och detta är Emmelies rum ska ju göras vid så småningom. Men det tar lite tid..

       

Och detta är vårt rum och säng efter att vi har vänt på sängen:)              

SÅ lite bilder från idag

Liam och Ann-sofi som leker med lera Leker med lera...

Kväll igen.

nu är det torsdagskväll och imorgon är det jobb på morgonen.
Men vad har hänt idag??
Jo jag var och hämtade Ann-sofi en kompis till mig och hennes ena tvilling son liam så var dom här större delen av dagen och myste.
Fikade med kaffe och frallor.
vid 16,30 packade vi i bilen och körde hem dom till Eslöv. sen var jag,Fabian och Emmelie och handlade  och därefter åkte hem och lagade mat (minutbiff,potatiskrocetter,bearnaisesås, sallad) tillsammans med mats.Men mitt i allt skulle mats köra och hämta loppisprylar så vi fick äta själv...
Och nu har vi varit och lämnat Fabian hos faster han skulle sova där i natt för Dagis är stängt imorgon..
Emmelie sitter nere och tittar på tv och mats är hos vår lilla shettis chabo som inte är så kry..Hoppas på att hon blir bättre snart..Fabian och Liam höll på med lera idag dom tyckler det är sååå kul.. bara det att en annan får jaga det som är på golvet sen så jag gillar det inte lika mycket..när han var 3 år nu har han mycket kortare hår..

Så hemma nu i lugn och ro..

Dator fungerar igen dock inte min men mannens.. så skönt är det...
Ja vad har hänt idag då?
Steg upp åt frukost lämnade fabian på dagis och sen hem handla lite mat och tog en kopp kaffe sen bar det iväg till jobbet och där hade man inte så mycket att göra..
och nu hem åt lite små prata med familjen och lite så sen upp till datorn .. Jag har ju fått order från andra(lotta) att jag ska blogga effektivt så jag får försöka göra det...

Lite arbete

Ja så var det jobb idag då.. hur kul är det i mellanåt .. fast idag är det rätt så lugnt.. nu ska man kunna blogga lite lättare datorn ska fungera där hemma så jag återkommer kanske i kväll.. see you later .. smack..

Så nu ska man bli aktiv igen

Jag har skaffat mig en ny blogg. Sitter här hos lotta en av mina närmsta vänner så tyckte hon att jag skulle skaffa en ny blogg.. Så sagt och gjort det gjorde jag så nu får vi se om jag kan fixa detta..
Nu sitter lilla Emilia (lottas barnbarn)och äter yoghurt.. gott tycker hon.....Fabian min son han hjälper Leif och snickrar deras nya sovrum...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0