Ja så vart det tisdags kväll och lov

Bara en dag till som man är ledig. Jag eller rättare sagt vi har haft en hektisk helg.. Fredags så jobba jag efter jobbet stack jag till nova shoppa en stund med Ztina sen bar det iväg och hämta fabian och så körde vi och fika till  pernilla och anton och filip på fika. fabian stannade kvar där och lekte en stund och så åkte jag till lund och skulle köpa en ny dammsugare det behövdes.. åkte sedan och hämtade fabian och for hem.. 
På lördagen ringde fabians kompis malte och ville leka óch det fick han göra vi passade på att handla mat.. 
skulle ju ha långväga gäster på söndagen..  så det blev köttbutiken bl.a. träffade tina på coop också..
på sena eftermiddagen ringde pernilla och frågade om anton och filip fick vara här över natten för hon hade fått en biljett till ladies night i malmö..(vilket det verkade vara många som var på)säger bara en sak dom killarna är duktiga på att dra fram saker*S*
Natten gick bra.. pernilla kom kl 8.30 och skulle hämta dom för dom skulle spela boll men det ville inte dom göra så det blev frukost här i stället:) farmor gert och kent och monika kom hit vid 12 tiden och hade en mysig eftermiddag med god mat kaffe och lite affärs besök .. Johan följde med till skostallet och fabian fick ett par trätofflor av honom så glad han var för dom:) han hade dom till dagis idag..
i går var jag och emmelie fabian och rebcke en stund på skånes djurpark och tur var ju att emmelie var envis för vi hade skönt väder där medans det regnade här hemma:)
nej nu ska jag knoppa i säng.. c,ya..

NATTI alla

Tiden går..

så fort tycker inte jag hinner med vad jag ska...
Det är mycket på jobb och mycket med jobb ansokningar och så..
Sen har man hemmet och allt runt omkring att sköta.
Viktväktarna går bra.. nu är jag riktigt nöjd och det börjar verkligen kännas på kläderna nu:)
4 kilo på 4 veckor har det blivit..
kan ju inte bli bättre..
vad har annars hänt då..
ja det vet jag knappt.. rebecka är här nere igen.. se hur länge det blir denna ggn..
slingorna jag gjorde blev inget bra.. ska se om jag kan göra det igen.. det syns knappt..
Tjejkväll med arbetskamraterna var jag på i fredags och det var jätte trevligt..
god mat och gott vin och trevligt sällskap.. kunde inte blivit mycket bättre.. Eller ju det kunde det ju blivit jag kunde varit ledig dagen efter.....
nej nu ska jag se till att göra lite.. ha det gott c;ya ha det nice..

kramizar

Denna veckan har det hänt en del..

1. JAg har sökt 9 nya tjänster var av en är natt.
Sen har jag naturligtvis jobbat och jag var hos viktväktarna i tisdags.. hade gått ner 0,3 kilo Men jag hade ju så klart ätit precis innan..
Jag var på burlövscener och handlade present till min kära svärmor som fyllde år i torsdags..Hon blev glatt överraskad  att jag och Fabian Emmelie Pernilla och Petra Anton och Filip kom upp. Min bil har gått i sönder kopplingen är( eller rättare sagt var kass mats har fixat det).. snäll som han är:)
Jag och johan har bråkat igen:(
Idag Var pernilla och hämtade Fabian på dagiset och så kom dom in till lund så gick vi in på skattkammarön och fabian hade jätte kul men snacka om att han var trött sen..
Och imorgon ska vi åka till Monika jonas och amanda på middag vi har faktiskt inte varit där sen jag väntade fabian så det är nästan exakt 5 år sedan;( fy vad dåligt av oss.. Men man får hoppas på att vi kan bli bättre på sånt..
Ja det var väl det stora hela .. så är det naturligt vis matlagning och så som vanligt och så har jag ju blivit facinerad av facebook.. har fått många vänner där..
kul Nu ska jag gå ner och ge fabian ett plåster han har ett litet sår på fingern stackarn:)

cýa


Ja ha då är det måndag kväll

Och jag har avslutat mitt helgpass trött som en ja jag vet inte vad.. Varit på möte med Emmelies mentor idag för att fylla i en utbildningsplan.
sen var det hemåt och på vägen hem så pratade jag med johan.. Han hade somnat på bussen och fick hämtas i hörby najs.. not men han skulle ha träning i Löberöd kl 18 så det var ju bäst att se till så han kom dit.
Nu är jag ledig tisdag och onsdag så då ska jag mysa med fabian vi får se lite vad vi ska göra i dessa dagarna..
ska börja med att sova imorgon iallafall ..
imorgon kväll så har jag viktväktarna också .. jag hoppas att det går lika bra som förra veckan då hade jag gått ner 1,6 och är helnöjd. Det är det som fungerar bäst på mig men jag känner ju sugbegär i mellan åt ändå...
Men det blir nog bättre så småning om..
Idag var fabian lycklig dom skulle börja med visa samling igen på dagis.. Det är att alla barnen får ta med sig vars en sak och visa på samlingen( dom får inte ha med sig egna grejor annars)
Han hade en militärbil och en soldat och hund med sig:)
Så har jag bestämt igen att jag ska söka nytt jobb min chef har ett annat jobb på en annan enhet heltid vaken natt ska bli kul att söka och se om man kan få den:)
Nej nu ska jag även besöka facebook lite ..
Cýa allihopa..
kramar 

Nu är det ett tag sedan jag har skrivit

Men jag får väl försöka skärpa mig. Men ibland har jag inte tillgång till datorn och sen har jag haft mycket att göra. Bara denna veckan har jag jobbar 3 kvällar och haft föräldra möte 2 kvällar så det har varit massor Jag tycker inte det känns som om jag har tid med familj och vänner imellan åt. Det är ett jäkla regn rusk och kallt är det också..
Var på Centersyd i onsdags och köpte vinter jacka till fabian och det var väl tur det har ju varit kallt och ruggit sen dess... Emmelie fick ett par nya gympaskor med fodrade med rosa ludd. najs.. Hon älskar det.
Johan och Rebecka har förlovat sig.. eller iallafall bytat ringar eller vad man ska säga..
Vi är bjudna på bröllop på nyårsafton i Stockholm så man får ju slänga in några dagar semester.. KUL..
Det är Kent och Monika som ska gifta sig:) det gick snabbt denna gången också:)
Fast vad säger man tredje gången gillt:D   ...
Vi får se hur vi tar oss upp fast det hade varit najs att åka tåg..slippa att köra i världens värsta snörusk...:)
Nä nu får jag kila

 c`ya

so long så länge:D

RSS 2.0